flatere mage på 20 dager

Kosthold og se bra ut er en viktig del av hverdagen til absolutt alle. For to års siden gikk jeg fra å være den tynne jenta alle missunte kroppen til, til å være den jenta hvor folk spurte om : Er du gravid? Jeg veide mellom 68-71 gjennom "ungsdomstiden" og trodde aldri at jeg kom til å veie som jeg gjør nå. Mitt høyeste vekt var på hele 93 kg, mens nå er jeg nede på 87.5 kg. Klesstørrelsen har også endret seg, gått opp fra 34/38 nedenfra til 38 nå, og ovenfra fra 34/38 til 38. Jeg er 173 cm høy, forresten.


Jeg har funnet en artikkel som jeg tror kan hjelpe meg mot flatere mage og ned i vekt. Fra og med i 10.November til 30 November skal målet mitt være å gå ned til 80 kg. Vekten vil bli dokumentert kanskje daglig men også ukensvis.

Kosthold

 

Trening


- Det skal trenes(sykler) hver dag ( Gjør det også til ellers, unntatt de dagene hvor jeg er syk (anfall, migrene)

- Skal følge artikkelens øvelser ( Til punkt og prikke!)

Øvelse 1: Benløft fra 90 til 60 grader

Øvelse 2: Situps med bøyde ben

Øvelse 3: Situps med kryssede ben

Øvelse 4: Kneløft

Øvelse 5: Saks

Håper virkelig jeg skal klare dette, kombinert med sykdommen min. Som er grunnen til at jeg har lagt på meg.

Håper også på støtte, kanskje fra en som sliter med samme problemstilling som meg? Støtten er verdifull, og kan hjelpe mer enn dere aner.

Da er det bare å ønske lykke til ( til meg selv).

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
RSS 2.0
hits