secrets are now

Jeg har tenkt å ha TemaDager, hvor enkelte ganger bloggen vil ha et tema som et utgangspunkt. Gjerne kom med innspill og temaer som dere kunne tenkt å høre om. Bruk også kommentarfeltet til det fulleste.

 Alle har en hemmelig som ingen vil at noen skal vite om, man gjør alt for å skjule dem. Personlig har jeg mange hemmeligheter, noen gode og noen onde. Noen ganger føler jeg for å dele dem med noen, for det er en byrde å bære på dem alle.

 Har dere også hørt om ei bok som ble utgitt full av hemmeligheter fra forskjellige jenter og gutter? Første gangen jeg leste den, fikk jeg tanken " Det vil jeg gjøre en dag". Den dagen tror jeg er kommet.

 Dette er noen av hemmeligheten jeg kan dele med dere, resten er for trist. Håper likevel det ga motivasjonen til at noen av dere kan greie å dele noe av deres verste hemmeligheter. Gjerne vær anonym, hvis det er lettere.

Du vet,det er lettere å fortelle og utdype seg selv, enn å måtte holde ting for seg selv.

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
RSS 2.0
hits