ALT TIL 1.9.9.KR! ALT SKAL VEKK NÅ!

Med at jeg fikk førerkortet for to uker siden sitter jeg igjen med kredittregninger på over 20.000 blanke norske kroner. Derfor har jeg senket prisene på alt av klærna til 199,- og håper inderlig dere kan hjelpe meg! :)

 

Porto betales av kjøperen.
GANT kjole
SEND E-POST TIL ANONIMDAGBOK@HOTMAIL.NO HVIS DU SKAL HA NOE.

PENGENE SKAL BETALES INN ILØPET AV 3 DAGER PÅ MIN BANKKONTO.

 

Ned i vekt Dag 2

NED I VEKT - JA TAKK!

 

 

Matinntaket fra i går

- 3 Urge Intense

- 2 mandarin

- En tallerken med deilig og god suppe bestående av poteter, grønnsaker og kjøtt

- En tomat

 

Treningen fra i går

- Innesykkel, 40 minutter/Forbrent 500 kalorier

- Diverse øvelser som situps, kneløft, benkløft etc.

 

Hvordan jeg synes det har gått

På morgen spiste jeg mandariner og mot klokken 12 begynte magen å ønske seg mer mat, derfor dro jeg til butikken og kjøpte 3 Urge Intense, som hjalp veldig mot matsuget. Etterhvert rundt klokken 2 begynte kroppen å føle seg ekstremt nedslitt og utkjørt, kroppen ristet i det jeg spiste suppen som jeg laget. Men det føltes godt å få i seg mat. Mot kvelden var jeg ikke sulten i det hele tatt, altså etter klokken 5. Drakk mer vann, og ellers slappet av.

 

Resultatet

Vekten i dag visste: Ned fra 87.9 til 86.9 = En kilo borte.

 

Hva jeg kunne ha gjort bedre

Trent mer avansert, og forbrent mer kalorier

 

MINE SHOPPETIPS

Det er fort gjort å kjøpe rabattene istedet for tingene du virkelig trenger.

Her er mine beste shoppetipsene for å gjøre gode kupp som ikke bunnskraper Visakortet.

Let etter dette på salg:

Trenchcoat. Går aldri av moten og funker like fint vår og høst.

Skinnjakke. Kjendisfavoritt, like fin til hverdags som på fest.

Blazer. Kan brukes til alt ? hele året ? utenpå kjoler eller til jeans og singlet.

Jeans. De dyre drømmejeansene er på salg når modellen går ut, men hva gjør vel det så lenge de sitter perfekt over rumpa?

Skjerf. Holder deg varm og pynter opp et helt antrekk.

Smykker. Sats på tidløse varianter i gull og med edelsteiner, her kan du gjøre et virkelig kupp.

Vesker. Er veska ny, legger ingen merke til at kjolen er gammel og velbrukt. Er du riktig heldig, kan drømmen om en designerveske gå i oppfyllelse på salg.

Vest. Unisextrenden fortsetter. Super utenpå en hvit skjorte eller T-skjorte.

Sko. Er du riktig heldig får du minst to par til prisen av ett. Ballerinasko og pumps kan trygt tas fram sesong etter sesong.

Støvletter og ankelboots. Kjøpte du ikke ankelboots i høst? Trenden fortsetter. Ridestøvler i svart eller brunt er en mer tidløs investering.

Klokker. En super erstatning for armbånd, og mer funksjonelt. Vanligvis dyyyyrt, her er det mye å spare på salg.

Hvit skjorte. Kjedelig, sier du? Kjøper du en, har du alltid noe å ha på deg.

Skinnhansker. Elegant og praktisk, og kan tas fram år etter år.

Solbriller. Supert å kjøpe på salg, da de ofte er dyre.

 

  
Trykk på bilde for å komme fram til kjøpesiden. Varene er fra Nelly.comOPPDATERING

Aller først kan jeg starte med å opplyse at jeg har fått et nytt design ved hjelp av Tescho.se, kjempe fornøyd og mener dette designet representerer bloggen på en mer ryddig, og profesjonell måte.

Som noen har sikkert lagt merke til, finnes det ikke meny med blant annet Dagens Blogg etc., p.g.a. jeg har tenkt å vente litt, er i en depresjonsmodus for tiden, energien strekker ikke  til å arbeide med sånt.

Jeg føler meg bokstavelig talt tom inne meg, har ikke mer på lageret. Derfor kommer det i de nærmeste dagene litt mote-innlegg og diverse.

 

Håper dere har det fint, og snakkes helt sikkert igjen! <3

 
hurra...

Jeg er alene hjemme og kan puste lettet ut.

For noen timer siden var det like før vi krasjet i et stygt bilulykke, hvor bilisten forfra kjørte over midtstrippa og holdt på å kjøre inn i oss før han klarte i siste sekund å svinge seg unna. Akkurat i det øyeblikket tenkte: This is it. På tide å be siste bønn.

 

Heh, tv'en står på selvom ikke engang katten følger med. Jeg sitter på kontoret og skriver noe brev. Kjedelig, er å undervurdere. Hadde det ikke vært for Hotel Cæsar, vet jeg ikke hvordan jeg hadde greid å stå opp hver morgen. Om ca. en og halv time får jeg se morgendagens episode og gleder meg som ett egg. Men må si meg enig med mannen min at den kan være drøy til tider, for eks. Goggen har spilt på mine siste strenger. I hate that dude.

 

Vel, mer orker jeg ikke å dele med dere. Får spare til neste gang. Ha det fint.

 
 

 

08.des.2010

 
Til mine kjære lesere, jeg har mottatt to gode tilbud via mail som jeg skal dele med dere. Innlegget er ikke sponset.

- Scandic Hotels gir opptil 40 % rabatt. Bruk kodeordet: XMA ved bestillingen.
Bestill HER.


- Fra og med i morgen 07 Desember kl. 12.00 så har Blush 15 % rabatt på
alt av varer i nettbutikken.
Tilbudet varer helt til fredag 10 Desember kl. 12.00.
Kodeord: GULLPRIS . Sjekk nettbutikken HER.Var ikke dette gode tilbud? =)

en konfekteske

 

Det har vært tid for fest og feiring. Tid for å treffe kjente og ukjente. Vi risikerer mye. Vi kan bli skuffet, forelsket, begeistret og avvist.

 

Mennesker er uforutsigbare deltagere i hverandres liv og noen ganger er det like greit å være alene hjemme i sofaen foran tv. Men ikke i lengden. Vi trenger andre og må ta risikoen. Ved nærmere ettertanke ser jeg dessuten at i mitt liv kommer skuffelser over mennesker sjelden ut fra hvem de er, men hvor er annerledes de er i forhold tl hva jeg hadde forventet.

Når virkeligheten rokkes reagerer vi mennesker med å forsøke å kontrollere omgivelsene. Det som har skjedd har skjedd, det kan vi ikke endre, men vi kan endre tolkningen av hendelsen. Fri til å bearbeide og forklare ut i fra egen virkelighetsoppfatning opplever vi på denne måten å få tilbake makten i eget liv. Vi kan finne årsak og skyld og smerten kjennes mindre farlig fordi vi får plassert den utenfor oss selv.

Jeg gåper jeg kan stå stødig i mitt eget liv slik at jeg kan tørre å møte mennesker kun med en forventning til meg selv om å la være andre være som de er. Ikke som jeg vil. Ikke som meg. Jeg kommer fortsatt til å bli såret, skuffet, skuffe andre og meg selv, men også begeistre og bli begeistret. For uansett, tror jeg fremdeles at livet kan presentere meg for sider ved mennesker jeg ikke kan forestille meg og by på overrraskelser jeg ikke var forberedt på. Ikke bare dårlige, men gode. Fantastiske. Da er livet spennende. Da blir det fest hele året!

 

 

PUNK GLAM

 

Nyttårs beauty - De viktigste lookene

 

Røff og pønkete øyemakeup på feilfri hud og glossy, fargeløse lepper. Pønk møter glamour i denne makeupen og nettopp disse kontrasten gjør looken spennende, og den passer perfekt til paljetter og fest.

 
Resultatet ser du her 

Produktene som ble brukt1. Lancome Art Liner Black 2. Dior Addict Ultra Gloss nr 234 3. Dior Vernis nr 916 4. Dior Diorskin Nude Fluid 5. YSL Volum Effect Faux Cils Noir radical 6. YSL Touch E'clat 7. Lancome Tropiques Minerales 8. YSL Mousturizing Lip and Nail Balm

 

 

 


Bloggvurdering

Jeg føler at jeg sitter fast, ordene strekker ikke til et helt meningsfullt innlegg. Derfor er det noen snille engler der ute som kunne tenkt seg å vurdere bloggen min, skrive et innlegg på bloggen sin ?:) Husk å gi meg beskjed, så jeg får lest vurderingen deres! :)

 

Takk på forhånd, til gjengjeld skal jeg dele et bilde fra sydenturen for noen år tilbake hvor jeg hadde et kropp hvor jeg misunte til og med meg selv!

 


me and I


Slik bør du sminke deg

 

Ekte eller fake blondine? Her er sminketipsene for deg.

 

 

 

Om du er en ekte eller falsk blondine, er disse sminketipsene nyttige pekepinner på hva som kler ditt lyse hår aller best.

Nyttige sminkeregler for blondiner

Markér øynene.

Mange blondiner har naturlig lyse bryn og vipper. Da gjelder det å få frem litt kontraster i ansiktet ved å markere bryn og øyne slik at de får mer fokus.

Unngå å sminke brynene svarte.

Velg heller mellombrune til mørkebrune nyanser. Jo mørkere farge, jo skarpere blir kontrasten mot huden, og jo mer prikkfrie må brynene nødvendigvis være.

Ønsker du å farge brynene permanent, anbefaler vi deg å få gjort dette profesjonelt.

Vær forsiktig med mørke farger

Dette gjelder særlig hvis du er veldig lys. De mørkeste fargene krever et visst håndlag å få fint, enten det gjelder lepper eller øyne. Farger i mellomsjiktet, eller lyse toner er enklere å legge og vil heller ikke skape for mye kontrast i ansiktet.

Bruk riktig foundationfarge

Er du blond og lys i huden, er det viktig å finne en foundation som matcher hudtonen din. En foundation skal ikke gjøre deg brunere. Det kan en bronzer hjelpe deg med.

Hold igjen på solpudderet

Solpudder eller en annen type bronzer kan gi deg glød og litt ekstra farge. Vær imidlertid forsiktig med å ta helt av. Litt på og under kinnbein, nese, hake og panne holder i massevis.


MARILYN MONROE: Marilyn er egentlig brunette, men bleket håret jevnlig platinablondt og sminket seg klassisk 50-talls med knekk i bryn, kraftig eyeliner og sexy røde lepper.

 

 

Naturlig vakker

 

Trykk på hvert enkelt produkt for å komme til kjøpesiden. Produktene er fra Yves-Rocher

( Pris kr57.50, kr64.50 , kr44.50 , kr47.50 )

Overnevnte produkter er som klargjort fra Yves-Rocher som har en veldig grei politikk, nemlig; 
La Redoute Salg

Vil bare minne mine kjære lesere om at det er vintersalg hos La Redoute. Salget gjelder høst-og vintersortimentet 2010 som er merket med "vintersalg" . Gjelder så lang lageret rekker t.o.m. 27/1-2011. Enkelte varer kan være utsolgt allerede, så det gjelder å smi mens jernet er varmt ! :)Jeg har allerede funnet fram det jeg SKAL ha, disse kule mørke grønne skoene for ca 400 kr. ER ikke det digg?God shopping jenter!

Alizee
 

 

 

 

Søte fristelser....

 


omg

....Jeg må skaffe meg et liv! Alt jeg gjør er å stirre på ei pc-skjerm dagen lang, timene forsvinner fort og til ingenting. Og denne forbanna bloggverden gjør at jeg ligner på ei potte ved enden av dagen. WTH?! sier jeg bare. Vel, snart er det med rævva ut av døra og bort til den store verden. Har et møte kl. ett og den skal jeg rekke om det står på livet.

Adios my amigos,

 Looooosers....! Som om verden er perfekt

 

RSS 2.0
hits