Gossip Girl - Season 4 Episode 10 - Gaslit

Chuck, Serena, Blair, Dan, Jenny and Eric find themselves faced with a crisis when a member of one of their families is hospitalized. Meanwhile, Nate attempts to help his parents, The Captain and Anne, put their complicated past behind them and reconcile.Source: The CW

 

back to 18's

 


Dagens frokost...jammi!
Svar på SPM.runde

  

SPM.runden finner du her. Hvis du har noe nytt å spørre om, spør der!

Julegaver

 

 

 

 
  


 

oh la la

 

Gull m/diamanter tilsammen 3ct.

fremtiden en dør unna

 Man vet aldri hva morgendagen bringer, men man har sine forventninger. Både store og små,gjerne ønsker man seg det man ikke kan få.

Livet er vel kort, det må nytes - og ikke sytes. For meg har fremtiden vært langt bort, noe som er på avstand, Men når er egentlig fremtiden?

Når man er stor og har en karriere foran seg? Er gift, og har mange barn...

Jeg ser for meg et bilde, et vennekrets, og en ektemann og kanskje fire barn - med en jobb med høy lønning. Hvor hver sommer tilbringes i  Paris; kjærlighetens by eller Las Vegas; drømmenes by? Mine barn vil tydelig se opp til meg og min mann elske meg høyere for hver dag som går. Perfekt, vil være synonymet til våres liv. Perfekt.


Fremtiden, åh for et fint ord. Med sin unike betydning for enhver. Hver enn har sin egen visjon, en visjon om hvordan man ser livet sitt for seg. Men tro det eller ei, tiden flyr, fremtiden er mer nær enn det man forestiller seg. Det er ikke noe vits å vente på fremtiden, den utvikler seg nå. Hvert steg og hver av din handling former fremtiden seg. Det du gj ør og bestemmer deg for nå - er fremtiden din.

Bruk tiden klokt, konkluder hvert handling med åpent sinn og la sjelen bestemme.Før du vet ordet av det, sitter du på ei gyngestol og lurer på hvor tiden ble av...

26.nov.2010Tenkte jeg skulle skrive litt om anfallene i det siste, i går fikk jeg tre korte anfall p,g,a, stemningen rundt dødsfallet. Bare det å høre moren min gråte var  nok til at kroppen gikk i behersk, selvsagt gikk jeg inn på badet og lot ikke moren få vite om anfallene. Alt må jo ikke handle om meg til tider...

Mønstret rundt anfallet har også endret seg, nå kommer først svimmelhet så anfall. Kroppen ryster, øynene går i spinn og det føles som alt svartner. Etter det tredje anfallet mitt, fikk jeg innmarri vondt i høyre arm i lang tid. Kanskje en halv time eller mer, føltes som om noen skrapte med et skarpt kniv gjennom muskelen. Auch, skal jeg si deg.

 

I dag ble jeg plent nødt til å ta en Ibux 400mg, for jeg ble veldig svimmel. Klarte ikke å stå på beina, og nei det er ikke p.g.a. at jeg går på Sykehusdietten for jeg tar hensyn til kroppen også.

 

Kommer jeg ikke på noe mer, så vi blogges når skrivelysten er tilbake.

 

 

livet må gå videre

 
For sikkerthetsskyld har jeg ikke opplyst noe trist helt til nå, med at moren min har kjennskap til bloggen, det har seg slik at en veldig nær person gikk bort på onsdag. Min mormor var et godt menneske med et unikt hjerte, hun var den snilleste jeg visste om og det kjæreste. Hun gikk stille bort på sykehussengen, med datteren ved sin side. Lenge sleit hun med helsen, og endelig fant hun roen. Nå er hun med Gud, og kroppen er ikke lenger i smerte.

Du var som en mor til meg, du behandlet meg som en datter, selvom vi ikke så hverandre så ofte. Jeg fikk ikke sett deg, sist jeg så deg var jeg 10 år og et barn. Jeg fikk ikke takket deg ordentlig for pengene som du ga meg, husker det som om det skjedde i går, du ga meg penger til å kjøpe godteri. Det var penger som du fint trengte selv, men allikevel....

 

Jeg hadde planlagt å gi deg en gave, en gave for alt du hadde gjort for meg, du ga meg kjærlighet og trygghet når ingen andre ga. For de få gangene jeg fikk lov til å besøke deg, var beste dagene i mitt liv. Hvil i fred, vi møtes igjen.

 

 

 

Min agenda

 

Jeg vil gjerne oppklare mitt behov for å komme meg på topplisten. Hva min agenda er, for slik agenda befinner seg ikke hos mange.

Jeg ønsker ikke medieoppmerksomhet, da jeg vil beholde min anonymitet, heller ikke tjene store penger. Min personlige økonomiske situasjon er å misunnes av mange, så det er klart.


Som person er jeg ekstrem gavmild, elsker å hjelpe til og å se det at min hjelp bidrar til noe positivt hos den andre. Når det gjelder topplisten er det ganske åpenlyst at mange av toppbloggerne får mye gratis ting. Som de enkelte ganger anbefaler om, eller like gjerne beholder for seg selv.
Jeg, derimot, elsker å gi ting vekk.


Å holde konkurranser er noe av det beste jeg vet om, foreløpig har jeg gitt bort ting som jeg har kjøpt for mine penger. Skulle gjerne hatt mere på lageret, for å si det sånn. For min ektemann har jo ikke samme mening, så det er ikke lett å få godkjenning fra han når jeg skal gi bort ting.
Noen av dere tenker sikkert nå, Ja særlig at hu preiker sant. Vel, enklere enn dette blir det ikke. Jeg snakker sant. Hvis jeg på en eller annen magisk måte havner på topplisten og blir ei overfladisk drittunge, kommer jeg til å slette bloggen.


Per dags dato må noen nøye seg med å få en slik kommentar " Med denne kommenteren skal jeg tiltrekke lesere". Både journalister og mediefolk bruker visse metoder for å tiltrekke lesere, vel det skal være min metode. However, vis du er en av de som får en slik kommentar fra meg betyr det ikke at jeg ikke likte bloggen din.

 

Da håper jeg dere fikk en formening om meg, og har forståelse. Vi bloggez!

Passion For Parfume & Diamonds

 

...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YES! I can

Jeg har lenge slitt, i to år, men vekt som jeg ikke behøver, som jeg fint kan leve uten. Da snakker vi om hele 16 kg som har kommet etter at jeg begynte å få anfallene mine og etter medisineringen. Jeg brukte Zoloft og Sobril, og dem har jo som alt annet mange bivirkninger og det er jeg et levende bevis på.

 

Det jeg har tenkt å gjøre med vekten er å gå på en diett kalt Sykehusdietten, veldig grei, har gått på den før og gått ned 6 kg. Men likevel ikke nok, derfor f.o.m. i dag er det back on track. Det jeg trenger en god dose av, for å dra hjulet ordentlig i gang, er støtte, snarrere sagt drittslengingen deres. Fortell meg nå hvor dum og støgg jeg er som prøver slike dietter og ikke får sitt late ass på trimsykkelen, eller tar en forbanna joggetur hver dag. Slike kommentarer gir meg så motivasjon, så folkens glem hva mamma deres har lært om språkbruket. Det er nå offisielt grønt lys for å hakke ned på AnonimDagbok. ( Men kun i dette innlegget, alt annet sted gir jeg med samme mynt tilbake!)

 Dietten varer i en uke, oppdaterer fortløpende...... Psssst! YES! I can.

 

 

EDIT! Les dette før du bestemmer deg for å følge i mine spor.

 

- Snakk med en lege før du begynner å gå ned i vekt ved hjelp av slike dietter etc.

- Bruk nettet får finne mer om Sykehusdietten, fordi jeg har endret den til min "smak og behag"

- Ikke bruk denne dietten hvis du er mye i farta, for du må regne å bruke toalettet minst når du venter det. Det kommer til å bli myye toalettbesøk, for å si det sånn.

- Denne dietten skal kun brukes som en kickstart

SPM.RUNDE

 

 

 

 
Last Season Todays Season

 

Kom over en nettside som kan være å vise seg en ordentlig nettside med kjente merkevarer til lave priser, dette tror jeg muligens kan være til nytte for dem som enda ikke har begynt med juleshoppingen. Vel, nå har jeg hvertfall ingenting å bekymre meg over. Nettsiden heter LastSeason, og inneholder merkevarer til ekstrem lave priser. Det er bare å lene seg tilbake i godstolen og spare masse penger samtidig som du finner deg noe fint å gi bort.

 

Her er noen samlet punkter som kan være kjekt å vite om LastSeason. Riktig nok er skriften dessverre altfor liten, men tror noen av dere kan greie å lese det som faktisk står der.

 

 

 

Akkuratt nå kan man få en Ralph Lauren Zippered veske til under 500 kroner, altså halvpris.

Fant du deg noe fint hos LastSeason.no ?

 

 

//Kristiansand Dyrepark 2010//

 

Image and video hosting by TinyPic

 

//Titten Tei Up into the Sky//

//Whe're going for the treasure////This Wild Cat has seen Shrek 2. You see why?//

//Wolf; This is so embarrassing, the crazy fool won't stop taking pictures of me

//The crazy fool was me//

//Let see, how can I escape from this hell of a place they call a zoo////What are you looking at morron??//

 

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

 

Du bestemmer prisen

EDIT: Fuskepelsjakke SOLGT!

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALLE(klærna) skjortene er i str 36-38 ; Brukt sjeldent

Gant kjolen STR S ; Brukt sjeldent

Korsettet STR 36. Brukt en Gang

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Send bildet av det plagget du vil ha til anonimdagbok@hotmail.no og prisen du er villig til å gi.

Ingen pris under 100 NOk aktsepteres.

Frakt GRATIS!

Selger Nina sko 750 NOK

Noe som er interessert i å kjøpe Nina sko til 750 NOK? Helt ubrukte, i str 41. Send en e-post til anonimdagbok@hotmail.no hvis noen er interessert. Frakt er gratis btw.

Hele annonsen kan du se her.
//Color Cruise Sommer 2010//

 

Image and video hosting by TinyPic

 

m/ 5 stjerners lugar og bort fra alle bekymringer og stress med lommeboken full av feriepenger.D.I.G.G.!

 

 //Off we go!//

//Testing my photography skills// Damn I was good.

//The food was too good to be true looking forward to december cause I'm going back////Seduce Me//

 

Image and video hosting by TinyPic

// FROM SEDUCE.NO //

  // FROM SEDUCE.NO //

 

 

 

Pssst, beskjed til E24: dette innlegget er sponset av min mann og kattepusen får også sin del av kaka.

22/11/2010

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Generellt om formen kan det sies så mangt, mange dager har gått siden forrige anfall. Derfor føles kroppen som en tikkende bombe som venter på et feilsteg, enhver muskelcelle i kroppen gribler og når kroppen ikke føles klar for et nytt anfall går det utover armene.

Image and video hosting by TinyPic

 

Det har nå gått 7 dager siden min forrige treningsøkt, årskane er mange men mest fordi jeg føler meg i en depresjonskapittel som jeg ikke kommer meg ut av. Humoret er nokså på topp, men ønsket om å utføre noe meningsfullt, strekker ikke til. Vet ikke helt hvordan jeg skal få forklart det på en fornuftig måte, heller er ikke skrivelysten noe å skryte av. Håper ikke at jeg drar noe av dere ned i min depresjon, pleier å ha en innvirkning på folk rundt meg. Det er derfor jeg ikke har så mange venner.

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Dere behøver egentlig ikke lese videre, no offense, men blogglysten i de siste dagene har vært på lik linje med været. Trist, og kjedelig. Jeg har ingen vitser på lager, ingenting, som om jeg er dødsdømt. Får legge inn feriebildene fra sommeren for å lette på stemningen ellers skremmer jeg  nok de fleste vekk her.

 

Har dere også dager hvor dere ikke har lysten på noe ting?

FotoShoot med kjekke Katten

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Hei Folkens! I dag hadde jeg og matmor fotoshoot med Keiko på bildet. Dette var min første gang og jeg fikk masse kos for godt arbeid. Synes du jeg greide meg bra ? :)

  

TABBERUff, her var jeg ikke klar altså...*fikse på nesa*

Titten tei, *vil ha kos jeg*Måtte ta en hvilepause også, er ikke lett å være en kattemodell..

 

Fiks deg opp til Jul- & JuleBall

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Julen nærmer seg med stormskritt, da er kanskje  på tide å begynne å tenke på hva man skal ha på seg til julebord eller juleball for noen? Her er noen forslag til hva jeg mener ikke kan slå feil.

 

 

Kjole

Kjede

Sko

 

  

Kjole

Veske

Boots

Kjole

Klokken

Sko

Redd-Dyra.no En god SakLurer du på hvorfor jeg har bilder av katter?

 

Vet du forresten at jeg støtter en god sak hver måned? Hver måned gir jeg 50 kroner til Redd-Dyra , det gjør at katten jeg er "fadder" får et godt måltid om dagen. Legger inn senere bildet og brevet jeg fikk etter at jeg meldte meg på, katten min er jo en kjekkas da.

 

Jeg har selv en katt som  jeg forguder, måten den ber meg mat på og hvor mye den elsker å leke. Uff, hjertet mitt smelter. Hver gang jeg er i butikken kommer jeg alltid med en tom lommebok og tenker kun på katten min. Kjøper alltid til siste krona er brukt opp, all det godteriet og lekene jeg kan få. Det beste med det hele er responsen jeg får når jeg kommer hjem, og katten elsker å snoke i handleposene. For vet jo at det alltid ligger noe til han også, kommer jo også til å mjau meg hele dagen. 24/t i døgnet hvis den ikke får godteriet sitt.

 

Engang var så morsomt at når jeg sto opp på morgenen så så jeg at godterietposen var nesten tom, den var jo såvidt full dagen før. Da spør jeg mannen hva som har skjedd med godteriet, og mannen svarer oppgitt: Den katten din ville jo ikke la meg være i fred, den la seg på ansiktet mitt mens jeg sov og sleiket meg til jeg sto opp så jeg ga han like godt alt sammen så den skulle la meg være i fred. Hehe, sånt skjer hele tiden hos oss. Katten vet å få det den vil, selvom det ligger tørrfor i matskålen sin så vil den likevel ha det lille ekstra.

 

Så kjære dere, hvis dere har råd til det og muligheten anbefaler jeg å støtte slike organisasjoner som Redd Dyra. Dem ber jo ikke om mye, 50 kroner for eks. Hvem har ikke råd til det, til en så god sak? Så får dyrene også en jul med julestrømpene full av all den snacksen dem måtte ønske. Skal forresten sende katten min en eske full av godteriet og snacks. Gleder meg!

 

Hvis dere ønsker å støtte Redd-Dyra.no send en mal til ilmy-kar@online.no , og da får dere et brev fra katten deres og et søt bilde. Viser som sagt mitt senere når jeg kommer hjem.

 

Støtter dere noe organisasjoner?

mye fart og spenning

I dag har jeg vært i farta fra klokken 11 til 8 om kvelden, beina verker men godt føles det at jeg kom meg ut av huset. Så på premieren av Harry Potter, forventningene var høye men dessverre skuffelsen enda større. Det eneste som skjedde var at en nisse døde, sorry hvis jeg ødela filmen for noen her. That's the way it is. Filmen var ren skuffelse rett og slett, for håpe Del 2 er mer spennende selvom at det er forståelig at i Del 1 ikke noe interessant kom til å skje.

 

Anyway, dro ikke til gruppeterapien i går p.g.a. influense og godt var det. For følte ikke å forlate sengen min og katten for den saks skyld. Har også handlet inne noe nye klær og kjøpt ei deilig kaninpels vest. Ja, jeg bruker pels. Kom med drittslengingen. Faktisk har jeg pelskåpe til verdi over 14.000, og en til som kostet mer enn det. Okay, skal ikke gjøre noen her mer sure enn det som trengs.     Jeg eeeeeeeelsker pels....hehe Neidaa...

 

Skal gå å legge meg etter at jeg har vasket og renset meg ordentlig for føler meg ganske svetten etter all den gåingen. God natti-natt der ute. Drøm søtt. Drøm om meg.

Mitt første kjærlighet

Mitt første kjærlighet

Dagen het mandag, snarrere 24 september. Den dagen møtte jeg min sjelevenn, det var matpause og vi gikk ut, jeg og venninnene. Solen skinte, men man kjente kuldegradene på kroppen. Min daværende bestevenninene informerte meg om en gjest som hadde kommet til dem fra utlandet. I det jeg hørte utlandet, tenkte jeg, oi så spennende. Interessen for å møte denne gjesten var høy, det la venninenen merke til og ringte med engang og ba han komme å møte oss. Han var singel itillegg.Etter 10 minutter kom gjesten gående fram til oss, allerede fra langt avstand, likte jeg mer og mer han. Han var høy, ca 188, utrolig kjekk og vel så fin kledd. Ingenting å klage på, for å si det sånn.
Han så på meg og smilte, hilste høflig på oss.
Fra der av visste jeg, at han var den rette for meg. Rett foran meg sto min fremtidige venn som jeg skulle dele hele livet mitt med. Det tror jeg han visste også at jeg var den samme for han. Vi gikk alle sammen, min vennegjeng og han bort til parken. Satte oss ned på ei benk og ble bedre kjent med hverandre. Etterhvert skjønte vennegjengen at det var en gnist mellom oss, så de gikk til side slikt at vi fikk litt snakket sammen. Vi snakket om alt mulig, hvor vi kom fra, om været til og med. Ikke fordi vi ikke hadde noe å snakke, men fordi vi var for opptatt med å nyte synet av den andre. Måten han så på meg, virket alt annet ubetydelig. Måten han lo på, smeltet hjerte mitt like fort som snø i ei fin vårdag.
En varm brennende følelse spredde seg fra brystet og nedover i kroppen. Våres øyner møttes fra gang til gang. Det var kjærlighet, hvor klisje det måtte høres ut.

På den dagen ga jeg han mitt telefonnummer og etter det var det åpenlyst at vi skulle ende opp sammen. Etter noen måneder begynte han å snakke om fremtiden, og en dag spurte han om jeg ville gifte meg med han. Det er vel enkelt å skjønne hva jeg har svart. Ja.

Til dags dato har vi vært gift i snart 2 år, og vært kjent i 3 måneder og 3 år. Ikke et øyeblikk har jeg tvilt på at svaret som jeg ga han den dagen kunne vært annerledes.Hva ønsker dere som premie?

 Jeg ønsker å kjøre igang en konkurranse som de fleste kaller for November konkurranse. Ikke at jeg skjønner hvorfor.

 

Kom med forslag, hva vil dere ha?

 

Har også disse to konkurransene gående nå. Meld dere på, og øk vinnersjansene :)

 

Konkurranse: Guess Wallet.

 

Konkurranse : Dior J'adore.

Min rare ønskeliste for JulenCoolstuff.com

Kjærligheten er et klikk unna

 

 

 

 

Tror du at kjærligheten er et klikk? Haha, Looser (neida).... Jeg tok testen her Be2 og testen visste kun 78 treff som passet under for mine kriterier. Hehe, er altfor kresen jeg.

 

Engang var det en som var helt overbevisst om at han skulle få nr mitt, helt til jeg sa at jeg var gift. Haha, han forsvant med lynfart.

 

Så til alle som ikke har funnet sitt livs kjærlighet, finn en gratis! Haha, mener med det at det er gratis registrering på den siden.

 

Fant du ditt livs kjærlighet?

Vil du ha flere lesere til din blogg?Image and video hosting by TinyPic

 

 

Hei alle sammen! :-)

Hver dag velger jeg ut en blogg, som vil ha sin egen plass ved sidebar. Dette vil deg som blogger gi mer oppmerksomhet og nye besøkende. Jo flere som er med, jo flere bloggere får oppmerksomheten som bloggen deres fortjener.

 

For å være med blant de som får muligheten, skal du legge koden for banneren under Widgets. Kopier koden, gå inn på Design - Rediger - Widgets og Lim inn. Trykk så Lagre.

 

Koden er:

<a href="http://anonimdagbok.blogg.no" target="_blank"><img src="http://i53.tinypic.com/o0w29x.png" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>

 

Det siste du må gjøre, er å fortelle meg at du har gjort.

Har du spørsmål angående dette? Bruk kommentarfeltet.

 

EDIT: Legg merke til under Diverse på sidebar. Der vil Dagens Blogg synes.

 

Min forsvarsmekanisme: Humor

 


Definisjon på humor er følgende :humor (av lat. (h)umor, fuktighet, væske), lune, vidd; sans for det komiske. ? humoreske, munter fortelling,

 

Vel, for meg har humor og selvironi vært en trofast følgesvenn, som har vært der i mine dårlige og gode stunder. Et speil som skulle gjenspeile glad het og glade tanker for omverden.

Noe å gjemme seg bak, en manipulerende maske. Dette ble jeg selv for fullt klar over etter min ungdoms lærer fortalte meg noe som jeg undret lenge over.


Du er en klovn, sa hun og forklarte meg nærmere hva hun mente med det da hun så mitt forvirrende ansiktsuttrykk. Jo, nå skal jeg fortelle deg sa hun videre; Du er flink til å late som, du er en manipulator som gir inntrykk for andre ved hjelp av humor og vitser om hvordan det står til med deg. Sannheten er at jeg ser at du ikke har det bra. Hun gjennomskuet meg, var mitt første tanke. Hvordan er det mulig?
Blant vennegjengen var jeg den sprudlende, glade jenta som alltid hadde en vits eller to på lager. Til tider hvor jeg virkelig hadde dårlig dager og følte meg helt råttent inne meg, var tonen en helt annen side. Jeg var frekk og "mobbet" de rundt meg, ekstremt uforståelig og forvirrende var det for mange. Dette var de ikke vant til, derfor forsto ingen ingenting, og ble sure på meg. Senere måtte en god dose unnskyldninger og vitser til for å få de til å like meg igjen.

 

For en person som har gjennomgått mye, blir humor til tider en forsvarsmekanisme, det at man kan tøyse ting bort gjør at virkeligheten er litt lenger til siden. Ting som å ha sett krig, og andre hendelser som er for tøffe å ta opp på Internett, gjør at en spiller en rolle. En karakteristisk rolle, en person som man egentlig skulle ønske var.

 

Min blogg kan nok virke som en blogg fra en person som lider av alvorlig depresjon, men dessverre er det slikt at jeg nå har bestemt meg for å ikke være den jeg ikke er. Fremover kommer jeg til å være den jeg er, ei jente med små/store problemer, en blogg som vil skille seg ut fra andre glade-moteelskede jenter/gutter. Sånn er det, og slikt blir det. Jeg er ikke god på innlegg full av sarkasme, ironi og velskrevne/sjarmerende lesestoff. Sånne gode egenskaper ved meg har dalt bort i det siste.
I morgen har jeg gruppeterapi igjen, ikke noe big deal tenker jeg. For føler meg egentlig ikke tilpass med de, for dem sliter med andre problemstillinger enn meg. Sosial angst er et eksempel. Derfor har jeg bedt legen om å forsøke å finne et opphold som passer mer innenfor det jeg sliter med. Å kontrollere stress på en velbalansert måte, og å gi slipp på anfallene.

 

Billig.Ja takk.Salg.Ja takkBtw. på SuperKul.no kan man registrere seg og være blant de som mottar en velkomstpakke verdt opptil 800 NOK. Hvis du er interessert, må du trykke her for å registrere deg. Eller bruke påmeldingssskjemaet nedenfor.

 

 

Personlig informasjon
Tilleggsinfo

Med denne overskriften tiltrekker jeg lesere.tomhet & depresjon
Idet ei brev fra Nav lå liggende i postkassen, tenkte jeg noe var galt. Konvolutten åpnet jeg forsiktig opp og tok ut brevet som lå inni, der sto på svart og hvit at søknaden om arbeidsavklaringspenger hadde blitt godkjent. Takk Gud. Videre sto grunnlaget til søknaden, at jeg lød av angst, depresjon og krampeanfall.
Tårene trillet fort frem og jeg begynte å gråte. Hvor galt alt sammen hadde blitt, hvor svak jeg hadde blitt og følte at det ikke kunne stemme. Egentlig hadde jeg aldri innrømmet for meg selv eller til legen at jeg lød ubevisst av angst. Følte meg svak, sårbar og flau.

 
Jeg hadde prøvd å stenge ordet angst og depresjon så lenge, men allikevel kommer de ordene på en eller annen måte snikende tilbake i livet mitt. Helt fra siden jeg lærte meg å gå, har jeg blitt lært opp til å tro at slike ord aldri skal uttales høyt. Enhver skal oppføre seg ovenfor hverandre som om verden er ei dans på røde roser. Å snakke om sine følelser, skal ikke være et tema engang. Psykisk helse er noe omverden har funnet opp bare for å ha noe å unnskylde seg på. Man skal aldri virke sårbar, det skal til enhver tid være et smil på munnen. For ingen bryr seg om hvordan du engentlig har det inni deg.

 
Litt etter litt prøver jeg å endre tenkegangen min, til å ikke tenke slikt. Aldri skulle noen trodd, hvor vanskelig det er. Som om det ligger i DNA'et mitt å tenke på den måten, som om det ikke finnes en motgift. Iblant har jeg mine svake dager hvor jeg føler meg utrolig dum for å gå på gruppeterepi og sitter der å forteller om hvordan livet mitt er. At jeg deler det med noen andre, galskap tenker jeg. Slutt må det bli. Derfor hender det iblant at jeg sitter stille, og går kjapt gjennom hvordan de siste dagene har vært når det er min tur. Nei og nei, tenker jeg høyt for meg selv. Jeg lider da vel ikke av noe depresjon.

 
Et par måneder tilbake var jeg i et opphold, i en og halv uke hvor jeg stulle ta tester for å se om krampene mine var epilepsi relatert. Jeg ba inne meg selv, at det måtte være det. Vær så snill, tenkte jeg. Det hadde vært så mye enklere.

Epilepsi.
Nei, selvsagt skjønte jeg i senere tid at jeg var helt på bærtur. Selvfølgelig ville jeg ikke ha epilepsi.

Takk Gud, for at det ikke var.

Jeg vet i fremtiden, og mange år framover vil det fortsatt være en kamp i hodet mitt om hvordan jeg skal forholde meg til ordene angst og depresjon. Et lite håp har jeg, og støtten har jeg også. Det skal være mulig.

Et lykkelig liv, er mulig.

my day has been this way

08.00 Sto opp

08.00-12.00 Ryddet leiligheten, jobbet med bloggen

13.00 Dro på møte mellom arbeidsgiver og lege

14.00 Kom hjem til mamma

 

.....og nå sitter jeg og ei vennine og chiller på pc¨en. Neste uke drar jeg og en liten vennegjeng for å se på kino, Harry Potter filmen. Den nye. Gleder meg, lenge siden det har blitt noe på meg. Null sosial liv har det vært på meg i det siste, blir godt å komme ut. Vi møtes litt tidligere før filmen starter, for å få i oss litt mat. Blir nok en kebab, eller to.

Må få nå en ting klart for dere, jeg sliter veldig med personlighetssforstyrrelse. Enkelte ganger kan det komme innlegg som ligner på et skoleprosjekt gjort av hemmete unger som ikke er begynt med puberteten. Døm heller ikke hardt, vær litt snille tross alt er jeg en gammel gubbejomfru.

Resten av denne uken og neste har jeg planer om å slappe av på et høyt nivå, er blitt lei av reise og ta busser hver dag.

Ønsker alle en fortryllende kveld videre,

Mitt hjemland.Min kjærlighet

Der hvor jeg kommer fra er det ikke mange som kjenner til, fordi det er ikke et av verdens rikeste land heller ikke et av verdens trivligste. Uansett, er det et land som jeg ikke ville ha byttet mot noe annet, et land som har stått sterkt gjennom krig og ødelegelser. Mange mennesker har kjempet hardt for at landet skal være selvstendig og uavhengig men enda har det ikke skjedd.

 Mitt første opplevelse med krig startet våren 2001, jeg var ute i hagen og spiste nøtter. I det jeg skulle knekke nøtten hørte jeg et smell, et giganstisk smell over hele himmelen. Jeg kunne kjenne hvordan alle hårstråene på kroppen sto opp, og redselen spredde seg. Jeg løp bort til bestemoren og spurte hva som foregikk. Hun var ikke særlig begeistret, og heller ikke naboene hvor de satt utenfor husene sine og snakket om hverdagen. Mens jeg derimot, var skrekkslagen.

 Etter denne opplevelsen, var det mere smell og bombing. Hver gang jeg så et fly, trodde jeg at jeg kom til å dø nå.
Engang, var tanten min på besøk hos oss, vi var ute og plutselig fløy et stort fly over himmelen. Nå, nå tenkte jeg, nå kommer jeg til å dø. Jeg prøvde å gjemme redselen, ville ikke uro henne mer enn det var nødvendig.

 Noen måneder senere, fortalte foreldrene mine meg at vi skulle reise. Reise vekk til et annet land, den dagen var mitt lykeligste. Aller først dro vi til nabolandet, og bodde der i et par måneder mens vi ventet på visumet. Det var der også jeg hadde den verste dagen i mitt liv.

 En natt, klokken var nok 2 om natten, jeg og broren sov i stua på en madrass heller var det ikke gardiner så man så himmelen der man lå. Den natten føltes ekstrem lang p.g.a. av all den bombingen, hver gang det bombet så det ut som et lynslag og hele rommet lyste opp. Jeg gråt meg igjennom den natten, tårene trillet ned og kroppen ristet av redsel.

Mitt hjemland. Min kjærlighet

It is what it is
PASSION FOR SHOESAlbano m/Swarovski Crystals
Guess


VINN 1. VINN 2. VINN 3.

 

Vil du bli millionær?(Til de som er svaksynte: Hello Friend, I have a business proposal for you worth 7.5 Million Great British Pound Sterling. If you are interested, please kindly send a response immediately. Best regards, Jeff Rice. )

Folkens trenger hjelp.

Noen forslag til hva jeg skal svare han tilbake?

 

(til de som ikke eier humor, JA det er ironisk ment spør da ikke DERE om finansielle råd. Gurri malla, så dum er jeg ikke.)

 

 

En annen rar e-mail jeg har fått er denne:

From Mariam Dearest in Mind

Dearest
It is my pleasure to write you after consideration, since I can not be able to see you face to face. at first, please I need your help. I am Mariam Abdullah, the only Daughter of late Mr & Mrs Muhammed Abdullah, from Sierra-Leone  (I am 22years of age.) My father was a liability Cocoa and Gold merchant in Sierra-Leone before his untimely death. After his business trip to Tunisia, to nagociate on a cocoa and gold business he wanted to invest in Tunisia, a week after he came back from Tunisia, he got an accident with my mother of which my mother died instantly but my father died five days after in a private hospital. On that faithful afternoon, I didnt know that my father was going to leave me after I had earlier lost my mother, but before he gave up the ghost, it was as if he knew he was going to die. He my father, (MAY HIS SOUL REST IN PERFECT PEACE) he called me to his bed side and told me that he deposited the sum of ($9,000.000.00) Nine Million,United State Dollars.  in a bank in Cote D'Ivoire.

That the money was meant for his cocoa and Gold business he wanted to establish in Tunisia, according to my father he deposited the money in a fixed suspense account using my name as the next of kin, He instructed me to seek for a reliable and trust worthy business partner for my life time investment abroad. Now I have succeeded in locating the deposit documents and the bank where this money is in Abidjan Cote D'Ivoire. Due to political problem in our country I am Now seeking for your assistance to help me transfer this money out from this country Cote D'Ivoire to your account abroad so that we should invest it in any meaningful and lucrative business in your country because this is my only hope in life. I am willing to offer you 20% of the total fund if only you can help me out of my present predicame.

I seek your assistance in the follwing ways:

(1.) To provide a bank account where this money can be transfered into.
(2.) To make arrangements for me to come over to your country after the successful transfering of this money into your account, to come and further my education.
(3.) To help invest this money in a profitable business since I am only 22yrs of age and do not know much about business.
(4.) I want you to promise me that you are not going to betray me after the money gets into your account.

The worst part of it is that my uncle is trying to kill me over this money because I refused to hand him over the documents covering this money, He has sold all my father's landed properties including his cars which rightful belong to me and now he want me to hand over the banking document of my father in my possesion which I refused. Now he said that he will have this money by all means even if it means killing me, so because of this I ran away from our country Sierra-Leone. i am now in Abidjan Cote D'Ivoire were the money is deposit and hide in a hotel,pending when this money will be transfered so that I can leave the country for my safty.

Thank's and Allah bless you.

Yours sincerely,
Mariam.
WTH sier jeg bare...

VINN 1. VINN 2. VINN 3.

Passion for diamonds


Hvitt Gull med 0,25 Diamantar Verdi 10.000,-

Hvitt Gull m/0.50 Diamanter Verdi 10.000,-

Hvitt Gull m/ 1. Carat Diamant Verdi 27.500,-

Hvitt Gull m/1 Carat Diamanter Verdi 15.000,-

Sølv Ørepynt og RingMåtte bare ha med, bursdagsgaven fra i går...

 

VINN 1. VINN 2. VINN 3.

 

VINN.1.VINN2.VINN.3.

Livet er herlig, så er jeg oxo.

 

Har ryddet i leiligheten som ordentlig husmor, men føler meg av en aller annen grunn veldig svimmel. Til og med har jeg gått ned ca. 300 gr selvom jeg ikke trente i de to siste dagene. Skal ikke klage, til og med når jeg trener går jeg ikke ned så mye. Kanskje jeg er gravid?! I wish...

Oppdatering på min Flatere mage på 20 dager, har ned gått fra 87.7 kg til 87.4 kg. På 3 dager, uten lite trening er det godt nok for meg.

 

I dag har jeg tenkt å ha My 5 favourite things, altså vil det være bilder av mine 5 ting som jeg elsker from my bottom of the heart. Det vil være alt fra min 1 carat ring til andre ringer og stasj. Kanskje gjør jeg dette permanent, det spørs på responsen fra dere.

 

Ellers skal jeg på jobb i dag, har nå begynt å jobbe en gang i uken. Gått opp fra 60 % sykemeldt,p.g.a. at jeg fikk en ekstrem brutal og lang anfall på jobben som gjorde at arbeidsgiveren ble redd. En dag som jeg sent vil glemme...

 

Har ogå vært på min andre gruppetime, som var laaaaang, hvertfall for meg. Hadde ikke mye å tilføye, men lyttet og stirret som om jeg fikk noe ut av timen.

Til slutt, ønsker alle en superduper søndag, kanskje vi sees på jobben min?

 

VINN 1. VINN 2. VINN 3.

Min Dag I Bilder

Dagen startet med at jeg fylte 20 år, huff, verden er virkelig urettferdig og har ingen nåde.Nooooot...Rettere sagt: Gratulerer du har blitt gamlere!!..

 

Derreter kjørte vi avgårde til byen, jeg og foreldrene hvor vi skulle hente storebroren og feire bursdagen min.
Når vi annkom byen, valgte jeg ut spisestedet. Valget havnet naturligsvis på ei Sushi-restaurant hvor jeg endte opp med å spise ei blekksprut! Ja, blekksprut. Jeg er like overrasket som deg.Nå får det sikkert holde med bilder, skal jo tross alt være AnonimDagbok. Det beste med dagen var at jeg spiste blekksprut, klarer ikke enda å komme over sjokket. Sprøt nok, smakte den ingenting, men den var vanskelig å tygge. Nok om blekkspruter, faktisk er det ingen som har spurt hva jeg har fått fra ektemannen.

Har fått ingenting, neiii daa.....

Joda, gaven kommer når lønna kommer. Trist, ikke sant? Da er det bare smøre tålmodigheten sin til den 24 november, selvom det ikke var nok med at jeg venta et helt år. Den som venter, venter på noe godt. Yeah right.

Hva har dere fått til bursdag?

 

( Må jo fortelle om den fabelaktige konkurransen som ingen melder seg på HER)

Konkurranse Vinn GHD Ren Styler

Egentlig så har jeg to konkurranser pågang, HER og HER, hvor premiene er en Dior J'adore 100 ml til en verdi av over 1000,- NOK, og Guess Wallet Large.

Selvom det er nok, kjører jeg igang en ny konkurranse hvor vinneren stikker av med det populære merket GHD Ren Styler til en verdi av over 900 NOK.

 
For å vinne:

1. Klikk HER

2. Legg inn det stedet hvor du vil dra, altså by

3. Klikk på et av de alternativene som kommer opp, og lim inn hele URL inn i kommentarfeltet.

4. Kun byer i Norge er lov, og det skal skrives en begrunnelse for hvorfor du valgte akkurat det stedet.

5. Lykke til, og vinneren annonseres den 16.11.10 kl. 21.00.

Edit: Vinneren er trukket, og en e-mail er sendt. Takk for deltakelsen, dere andre tapere!

Du er feit som ei grisOverskriften gir kanskje en hint om hva jeg vil frem til, nemlig mobbing. La oss ta for oss bloggverden og topplisten, absolutt alle kunne ha tenkt seg en plass på topplisten. Dem som allerede har fått seg en stående plass, har mange jenter og både gutter som både misunner og unner dem plassen. Noen er faktisk flinke til å formulere budskapet og skrive gode, lærelikte innlegg som store og små kan ta nytte av seg.

 

Umodne og usympatiske kommentarer er noe alle får engang imellom, noen mer enn andre men det er sikkert p.g.a. suksessen personen har klart å skaffe seg gjennom bloggen. Det både sårer personen, mens andre klarer å heve seg over dem.

 

Å være et mobbeoffer er noe jeg personlig har opplevd sterkt gjennom mitt opphold i Norge, med at jeg er annerledes enn de som er rundt meg og skiller meg lett ut. Ikke p.g.a. hudfargen men klesstilen og kanskje måten jeg uttaler meg på. Gjennom ungdomsskolen kjente jeg virkelig sterkt følelsen av å ikke passe inn, ungdommer som ikke helt forsto meg og den jeg er.

 

Så heldig var jeg også en dag, at noen hadde laget en sang om meg. Ikke en kjærlighetserklæring, for å si det på den måten. Tvert imot, en sang som handlet om hvor jeg kom fra og egenskaper ved meg som de ikke likte. På den annen side så såret det ikke meg så mye som de kanskje hadde håpet på, men det er ihvertfall en hendelse som jeg vil ta med meg livet ut.

 

For to år siden begynte jeg å bruke et hodeplagg som dekket til håret mitt, og fortsatt får jeg kommentarer om hvorfor jeg bruker det og blikk som om jeg var helt på jordet. Er klar over at det kan virke uvant, men det hodeplagget er en del av meg nå. Elsker å bruke hodeplagg, og står alltid med stolt og brak rygg for enhver som måtte tvile over at noen kanskje har tvunget meg til å bruke det. Faktisk moren min kunne tenkt seg meg uten hodeplagg, men det er mitt valg.

 

Budskapet med mitt innlegg kan tolkes på forskjellige måter, den ene måten er at mobbing kan såre men ikke nødvendigvis. Stå med brak og stolt rygg, og tvil aldri på den du er.

diamands a girls bestfriendEr det en ting jeg elsker mer av alt på jordet, er det diamanter. Dets evne til å skinne mer enn stjernene får hjertet mitt til å smelte i rekordfart. Det er ikke mulig å ta øynene vekk fra dem.

Personlig har jeg en liten kolleksjon med diamantringer og diamantskjeder, mens andre kjøper Dior sko og Chanel vesker handler jeg inn diamanter. I smykkekoferten ligger det nå blant annet 1 carat hvitt gull, 0,5 carat hvitt gull og en diamant kjede med hvitt gull

Driver også å nedbetaler en 0,40 Carat HEL Hvitt Gull m/Diamant, som er bare til å spise opp. Så når butikkansatt sa at dem hadde fått inn en HEL diamant ring, tror du ikke at jeg nesten besvimte i butikken? Jo, skal jeg si deg. Det var nesten uvirkelig, den var så skjønn og vakker! Prislappen var kun på 68,000. Har nå et dilemma med å fortelle mannen at jeg har lyst på den.

Men har nå kommet med en plan om hvordan jeg skal få råd til å kjøpe den på egenhånd, ved hjelp av bloggen.

Med engang bloggen kommer på topp 40, skal jeg nok kjøpe den selv. Bare vent å se, foreløpig har jeg gjennomsnittlig 300 lesere.

Da mangler jeg kun 9700. Så folkens les bloggen min som dere aldri har lest gjør, link til bloggen min som om det sto på livet. Dette skal vi få til sammen.

 

 

P.S. I morgen kommer salgsbloggen med merkeklær til fine priser. Følg med.

 

 

Mannfolk: et kapittel for seg selvDere vet mannfolka kan gå deg på nervene så inn i svarte faen, her har jeg pynta og dekorert kjøkkenbordet med kjærlighet og ....mat, og responsen er at de ikke spiser opp maten sin! Klager på at det var ikke det de ville ha, når jeg spesifikt spurte han om hva han ville ha!! Det er umenneskelig tortur når det skjer gang på gang, og selvom jeg lager favorittmaten hans kommer han med alltid noe innspill. Sykt irriterende, skal jeg si deg!

Men det verste er at han tror at han er på noen 5* restaurant og forventer at jeg skal være servitøren

hans. Jeg vil jo også spise, men nei da...Her må jeg hente han ditt og datten og smile itillegg! Nei takk, sier jeg bare. Min servitørkarriere slutta med lynfart, for noen år siden sendte jeg inn min første søknad til ei restaurant. Fikk jobben men slutta etter 3 dager. Fant ut at det ikke var noe for meg.

Men fikk litt opplæring på Dag 2, og da kom ei hel familieslektning, men onkler og tanter og nevøer. Fy faen skal jeg si deg, det var rent flaut. No offense til alle servitører der ute, dere gjør en kjempe jobb! Men det var hvertfall ikke noe for meg!

Dagens planer er å dra på møter i dag, så ønsker dere alle en fortryllende torsdag. 

flatere mage på 20 dager

Kosthold og se bra ut er en viktig del av hverdagen til absolutt alle. For to års siden gikk jeg fra å være den tynne jenta alle missunte kroppen til, til å være den jenta hvor folk spurte om : Er du gravid? Jeg veide mellom 68-71 gjennom "ungsdomstiden" og trodde aldri at jeg kom til å veie som jeg gjør nå. Mitt høyeste vekt var på hele 93 kg, mens nå er jeg nede på 87.5 kg. Klesstørrelsen har også endret seg, gått opp fra 34/38 nedenfra til 38 nå, og ovenfra fra 34/38 til 38. Jeg er 173 cm høy, forresten.


Jeg har funnet en artikkel som jeg tror kan hjelpe meg mot flatere mage og ned i vekt. Fra og med i 10.November til 30 November skal målet mitt være å gå ned til 80 kg. Vekten vil bli dokumentert kanskje daglig men også ukensvis.

Kosthold

 

Trening


- Det skal trenes(sykler) hver dag ( Gjør det også til ellers, unntatt de dagene hvor jeg er syk (anfall, migrene)

- Skal følge artikkelens øvelser ( Til punkt og prikke!)

Øvelse 1: Benløft fra 90 til 60 grader

Øvelse 2: Situps med bøyde ben

Øvelse 3: Situps med kryssede ben

Øvelse 4: Kneløft

Øvelse 5: Saks

Håper virkelig jeg skal klare dette, kombinert med sykdommen min. Som er grunnen til at jeg har lagt på meg.

Håper også på støtte, kanskje fra en som sliter med samme problemstilling som meg? Støtten er verdifull, og kan hjelpe mer enn dere aner.

Da er det bare å ønske lykke til ( til meg selv).

KONKURRANSE GUESS WALLET

Kjører igang en ny konkurranse, denne gangen er premien en GUESS Wallet by Marciano Leona Brown Large.

For å vinne:

1. Følg meg på bloglovin

2. Legg igjen kommentar

3. Avsluttes ved oppnådd grense 100 Followers.

 

Har også en annen konkurranse pågående. Dobble dine vinnersjanser HER

piece of heaven1 carat Verdi 27.500,- my precious

workin' nine to five

Kl. 3 er det påtide å dra på jobb, jobber sammen med en god vennine av meg så det blir veldig morro. Katten ligger nå søtt og sover ved siden av akvariumet. Han er så naiv, noen ganger at han sitter timesvis ved siden av akvariumet troende av en av fiskene vil hoppe ut og inn i munnen hans.

Kommer hjem seint men likevel rekker jeg EM-Awards på MTV kl. 21.40, gleder meg som et egg. Har venta dagesvis, anbefales å se. Blant annet Beyonce vil opptre, og Justin BiiieBer. Blæh.

Bli med i konkurransen også.
bilder a la naturDisse bildene ble tatt for ikke så lenge siden på spaserturen min, håper dere liker dem prøvde så godt jeg kunne...

Ellers har jeg vært veldig effektiv i dag, forbrente 100 kalorier på innedørssykkelen min. Vekten visste at jeg også har gått ned 200 gram, det er jo strålende. Dette er altså fra igårs til i dag.

Mannen min har dratt på jobb, er tilbake klokken 4 da drar vi avgårde til kinoen. Ikke at det er så mye utvalg av spennende filmer å velge imellom men det er jo 6 november i dag, som betyr halv pris på kinobilletene. Kanskje vi skal se den nye trollfilmet med mangemillionsbudsjettet? Har lest at den skal være bra. Noen som har sett den?

Glem heller ikke konkurransen min som er gående, jo flere som melder seg på desto fortere avgjøres vinneren av konkurransen.

 

 

 

VINN 1. VINN 2. VINN 3.

 

omg! The World Loves me

Har nettopp fått en gledelig telefonsamtale fra mannen min, han fortalte meg at sjefen på jobben har kjøpt et luksus hus i Tyrkia. Så nå blir det mange fine ferier fremover på sommeren! Det er bare å glede seg, ved huset finnes det alt man kunne ønske seg. Restauranter, shoppingmalls og mye mer, sjefen har allerede vært der og sjekket ut området og har tatt med seg bilder. Gleder meg som ett egg!!Dette er et illustrasjonsbilde for å frem det jeg forestiller meg, legger ut bildene når mannen kommer hjem fra jobben. Endelig smiler lykken til meg etter 2 års forferdelighet med sykehusbesøk og utallige mange undersøkelser.

Ellers i senere på kvelden blir det mer jobbing på bloggen og skal prøve å svare på noen mail fra dere lesere. Hvis det blir tid til det.

Ikke glem konkurransen.

 

 

OPPDATERING

Vinneren av Dior sminke ble jegvilselgemin@hotmail.com, sjekk mailen også. Fikk dårlig samvittighet fordi litt for mange meldte seg på, derfor får noen heldige litt Maxfactor sminke. Gir nærmere info imorgen.

I morgen legger jeg ut hva jeg bruker til huden. Det blir eksklusivt. Stay tuned og God Natt.

 

VINN 1. VINN 2. VINN 3.

 

Dior J'adore Konkurranse

Noe av det eksklusive som finnes er Dior sin parfyme ved navn J'adore. Den er rett og slett til å elske p.g.a. av sin sterke, lekre duft. Parfymen er svindyr, men jeg gir bort en 100 ml til en heldig vinner! Eau De parfum.For å vinne

1. Klikk "Liker" på Facebook-pagen min.

2. Legg igjen en kommentar nederst ved kommentarfeltet. (Oppdatering: Skriv hva du heter på Facebook, slik at jeg ser at du har trykket:))

Vinneren annonseres når det er oppnådd opptil 150 Fans. Lykke til :)

Dette er 2010-frisyrene

Det hjelper ikke hvor god du er med hårføneren eller hvor dyre stylingprodukter du har. Om ikke den grunnleggende frisyren er på plass, er det nesten helt umulig å bli fin på håret.

Det er altså en vakker og solid klipp som ligger til grunn for all god styling. Er frisyren bra, er det lettere å få til alt fra volum til rett pannelugg. Men å finne en god frisør er dessverre ikke like lett som å kjøpe en ny hårspray.

Har du noen av disse lekre 2010 Hot In frisyrene, er du på den sikre siden.

 det rare i

  

 

                                                 

       

                                                          

 

 

Også et Fashion bilde så folk ikke tror at jeg er helt på bærtur. Liker å skille meg ut altså...ingen tvil der.

good morningFørst en sko bilde, så må jeg fortelle takk til alle som fikk meg på Topp 100 plassen over mest leste blogger i Norge :) Vet dere that I Love you???

religionen min Islam

Har du noen  gang lurt på hva som finnes på den andre siden? Sett kanskje synske personer på tv som mener å snakke med de døde, det synnes jeg personlig er for drøyt. Det er ingen som har evnen til å kommunisere med de døde. Jeg er jo veldig Gudtroende muslim, og praktiserer religionen mest mulig. Jeg har de fem søylene som dere sikkert vet om. Hver dag ber jeg 5 ganger om dagen og har ramadan 30 dager en gang i året. Ramadan synnes jeg er veldig vanskelig, med at man må ikke spise eller drikke. Foreløpig er rekorden min ca 16 dager, det er fordi jeg ble syk og hadde menstrusjon. Ja, det er ikke lov å faste mens man har menstrasjon. Nå vet dere det!Er han ikke bare søt? Håper mitt fremtidige barn er like flink som han til å be 5 ganger om dagen!

Når det gjelder livet etter døden, har jeg en stor mening om. Jeg tror at det finnes en himmel og et helvete, og at man må fortjene seg en plass i himmelen. Det avgjøres mellom syndene dine og de gode handlingene.

Jeg tror at Gud er rettferdig og egentlig ikke vil at vi skal tenke over så mye på hva som kommer etter døden. Bare ha det i bakhodet. Det finnes Engler og demoner. Det finnes det onde og det gode.

Urettferdig er det også, og ganske feigt at noen foretrekker å bruke religionen Islam som et middel for å praktisere sitt ondskap og mene at det er riktig i forhold til Islam. Det gjør at folk får et dårlig forhold til religionen, og tror at det er noe skremmende. Sånn er det ikke, i det hele tatt.

Dette var noe tanker utenom det vanlige, dere tåler vel sånt også. Alt må jo ikke handle om Nelly-kjoler og siste mote.....

 

 

P.S. Hva bruker dere denne siden til?

5 ting som du må vite om megEr det noe jeg bør vite om dere? Noen mørkehemmeligheter? Få det ut, en gang for alle.

følelser i bilder

nærhet

frihet

vennskap

 

kjærlighet

sorg

savn

 

og Man sier at vi er verre

* 3-åringer som overlates til seg selv.

* Foreldre som ligger døddrukne på hotellrommet

* 6-åringer som må ta seg av full far på byen.

kilde Vg Nett

 

Stadig leses det om ungdommer som reiser til syden for å slå ut håret men kommer tilbake med litt for mye bagasje. Noe blir voldtatt mens andre drikker seg så fulle at dem ikke finner veien tilbake til sitt hotell. Jeg kjenner flere 18-åringer som har fått lov av foreldrene til å reise til slike steder med lommeboken full av penger. Etterpå klager og syter på avis forsider hvordan en mann eller en ungdom prøvde seg på dem mot dems vilje.

Ja vel, så hva forventet du? I mini-skjørt og med topp med tre størrelser for lite. At folk med 2.0 i promille skulle huske hva besteforeldrene hadde lært dem om folkeskikk???


Også er det folk som klager på utlendinger som tvinger jentene sine til å kle seg ordentlig så de ikke havner i uønskede situasjoner? Jeg vet ikke hva som er verre, å kle seg ordentlig mot uønsket oppmerksomhet eller kle seg opp som ei H*** og være på forsiden til neste dag med overskriften * Jente drept sent på kvelden av ukjent mann*

 


Hva mener så du?

http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=10042325

KONKURRANSE VINN DIOR SMINKE

Folkens skru over til TvNorge hvis dere ser på tv som meg, WipeOut er det morsomste som finnes der ute:)

Ikke glem konkurransen min som pågår hvor du kan vinne kul premie...Trykk på bildet=) 

Må jo selvfølgelig ordne en Facebook page for bloggen, ville vært kjempe snillt om noen likte face'rn min:) Klikk isåfall ved sidebar, så kommer du til Facebook profilen min =) Koos

vær den du erla adore

pain gives you lifeVinneren ved loddtrekkning: jegvilselgemin.blogg.no Sjekk mail!

peace out
RSS 2.0
hits