Hurra!Ha det bra Amelie!

(VG Nett) Papirløse Maria Amelie skal tilbakeføres til Russland førstkommende mandag eller tirsdag, opplyser russiske immigrasjonsmyndigheter til Dagbladet.no.

 

Endelig seirer rettferdigheten sin gang! Selvom det tok sin tid før Norge skjønte hva de skulle gjøre.

 

På gjensyn "Maria", selvom det ikke er ditt ekte navn! ;-)

 

 

Mobbing tar liv

Historie fra et mobbeoffer


Trøst- Jaså, er det ikke lille Eline! sa Amanda frekt. - Hva gjør en liten snørrunge som deg her på kjøpesenteret? De andre lo. Amanda og gjengen, de var kjempepopulære på skolen.

Historien er innsendt fra en ungdom
kilde

Læreren har krav på seg til å gjøre noe, det har skolen også. Men du kan også snakke med en voksen du stoler på og som kan snakke med disse for deg om du ikke klarer det selv.

Alle guttene likte dem. Særlig likte de Amanda, hun var jo pen og slank! Langt hår hadde hun og.

Jeg var på kjøpesenteret for mor. Hun var dårlig, så jeg skulle handle for henne. Jeg holdt tre handleposer, hadde nettopp vært på matbutikken, og nå var jeg på vei til godteri butikken, for det var fredag, og helg!
- Men svar da! sa Amanda ertende. Jeg krøket med sammen. Ville bare fordufte akkurat nå. Når amanda og gjengen var der betydde det bråk!
- Nei vel da, sa Amanda. Plutselig sparket hun den ene bæreposen min utover gulvet. Poteter, epler, en gulrotpose og noen melkekartonger lå utover gulvet.
Så tok hun en av de andre og tok opp en eggekartong. Jeg prøvde å løpe men de andre fra gjengen stanset meg. Amanda helte eggene ut over gulvet. Så tømte hun resten. Noen juicekartonger falt ut, etterfulgt av mandariner og appelsiner og 2 sitroner.
Den siste posen tok hun så og der falt det ut 3 potetgull poser og en rømmeboks.

Amanda gikk mot meg. Hun smilte ekkelt. En tåre rant nedover kinnet mitt. Ha det da, og husk å tørke opp etter deg! Sa hun og gikk.

Jeg kjente en tåre til renne nedover kinnet mitt.

På søndagen gikk jeg meg en tur. Jeg hadde egentlig ikke lyst, men storebroren min hadde noen venner på besøk, og de hadde med seg kjærestene sine i tillegg. Da blir det alltid kjedelig! Plutselig så jeg Amanda komme mot meg. Jeg var på vei til å snu men det var for sent...
- Jaså, er det ikke den lille snørrungen igjen? sa hun ekkelt. De dro meg opp gjennom skogen. Forbi den lille innsjøen, og inn i et lite skur jeg ikke hadde lagt merke til før. Der inne ventet noen gutter, de så stygt på meg, og smilte. Amanda slengte meg hardt i bakken, og jeg sa et lavt - au!

- Amanda tok fram en kniv. Hun gikk mot meg og smilte stygt. Jeg lukket øynene. Jeg visste ikke hva som skjedde, jeg kjente bare noen stikk og harde slag... alt virket som flere uker. Plutselig hørte jeg et DUNK!! og - ring en ambulanse! og flere hyl, men så ble det mørkt...

Jeg åpnet øynene. Jeg så meg rundt. men... dette var da ikke mitt rom... plutselig så jeg mamma sitte ved sengen min. - hei vennen! sa mamma. - H-hva skj-skjedde? spurte jeg skjelvende. - Jeg vet ikke vennen, men noen ungdommer ringte etter ambulanse, og de fant deg i skogen. du var skadet!
Jeg sovnet, og noen dager senere var jeg utskrevet fra sykehuset.

Jeg gikk inn i klassen. - å, hei Eline! bare sett deg du! sa læreren til meg med varm stemme og smilte. Jeg smilte forsiktig tilbake. Satte meg ned på plassen min og så opp mot læreren. - ja, da kan vi begynne! sa læreren. - jeg tenkte vi kunne snakke om hendelsen med deg, Eline. er det greit? Jeg nikket forsiktig. - Er det noen som vet noe om det, spurte læreren til klassen. Amanda reiste seg, og det gjorde gjengen og gutta som hadde sittet i skuret også. - Ja, bare fortell dere! sa læreren. - Jo, jeg og gjengen min dro med oss Eline opp til det gamle skuret ved innsjøen. Der ventet også de andre gutta, og så drev vi og plaget henne. Sa Amanda og så ned. - Bare fortsett, sa læreren. - Jo, og så tok Amanda opp en kniv... fortsatte en i gjengen. - Hun lagde et dypt sår i armen til Eline. Hun gjorde det flere steder på kroppen hennes. Og så fant thomas en sprøyte på bakken, og brukte den på henne, sa Tom.

Læreren så på Amanda, gjengen og gutta. - Er dere klare over hva dere har gjort? Det kunne vært noe i den sprøyta! - ja... sa Thomas og så ned. - Men så fant jeg en pinne og slo henne så hun blødde, men så besvimte hun. Sa Siri fra gjengen. - Det holder, gå opp til rektor! sa læreren og pekte på døra. De gikk ut.

Alle de som var med ble utvist, og hver gang jeg ser dem iser det nedover ryggen min... de ser stygt på meg... Sarah har flere ganger sagt unnskyld, og sier at hun ble tvunget... Jeg vet ikke hva jeg skal tro... Kansje er det sant, kansje er det ikke! Hva så? Nå er det for sent!

 

 

Q. Har du blitt mobbet på skolen?

se hva jeg fant i posten!

 Kjærlighet

 

 

Kjærlighet?. Hvordan opptar du det? Det første jeg tenker på er forelskelse.. Sommerfuglene i magen, bli kjent med en ny person, lære å kjenne han/henne. Den beste følelsen i verden etter min mening. Gå hånd i hånd, se på solnedgangen, sitte oppe sene kvelder, se på stjernene, snakke om alt?? sammen. Da er du aldri alene.. Å ha en person du stoler fullt og helt på, som støtter deg i tykt og tynt.. uansett. En sjelevenn?. Et speilbilde av deg selv.

 Tror det er et sånt forhold jeg er i. Noen sier at sommerfuglene i magen forsvinner etter hvert, men nei. Mine er der hele tiden de!. Bare jeg tenker på han, så kjenner jeg tydelig at det kribler i magen. Og uansett og han er langt unna, så føler jeg på en måte at han er rett ved siden av meg.. Rart, men sånn føler jeg det. Nå har ikke jeg vært forelska i så mange før heller da?. Egentlig, når sant skal sies, så har jeg bare vært forelska en gang?i denne ene, spesielle, utrolige, fantastiske og unike personen. Han betyr alt for meg. Jeg føler at vi kan snakke om alt, og jeg stoler fullt og helt på han. Han har alt! God humor, nydelige øyne, et søtt smil.. han er omtenksom, nesten altfor snill, følsom og kjempeartig å være med.

 

"Når du bare er 15-16 år gammel, så vet du ikke hva det å elske er!", er det mange som sier. Vi er rett og slett for unge til det! Hvordan kan de vite hvordan vi føler, og hva vi tenker om en spesiell utvalgt person? De er ikke oss! Vi er vi, og ingen andre.. Men uansett hva alle andre sier, så tror jeg kanskje at jeg elsker denne personen.. vi har vært sammen i 2 mnd nå, og jeg tenker på han konstant hele tiden. Dette er så å si det beste og lengste forholdet jeg noensinne har vært i.

 

Jeg har en hel masse andre tanker og følelser om forelskelse og kjærlighet, men de som noen gang har opplevd den kjærligheten jeg har, klarer nok aldri å beskrive den følelsen på et stykke papir?.

 

 

kilde www.daria.no

Et nytt konsept

Jeg har lenge vurdert hva jeg kan få mest mulig ut av bloggen, og hvordan jeg kan gjennom bloggen hjelpe andre. Derfor har jeg kommet med et nytt konsept: Har du en historie å dele med? En glad, trist historie eller et budskap å komme med? Send den gjerne på min email(anonimdagbok@hotmail.no). Du kan gjerne være anonym, ditt navn eller din email adresse vil ikke bli publisert. Det kan du være trygg på. Bloggen ligger kanskje ikke på topplisten, men sammen skal vi nå den. Foreløpig har jeg dessverre ikke noe å gi tilbake for historiene, men etterhvert håper jeg at noen kan bidra til med en liten premie som jeg kan gi.

 

Jeg vet personlig, at det beste er å dele gleden eller sorgen som man bærer på. Jeg er en av dem som ikke fikk oppleve barndommen, bursdagene mine eller nærheten til foreldrene. Jeg har skjønt, at det hjelper å dele. Det er en av grunnene til at jeg startet med bloggen.Historien kan handle om alt fra ting som har påvirket deg som person, en trist hendelse eller rett og slett noe om deg selv. Du bestemmer.

 

 

Så nøl ikke med å sende din historie til meg, og kanskje spørre om råd.

 
Ikke lett å være utlending i Norge

Du føler alles blikk på deg, måten de hilser på, måten de er på, du skiller deg ut og føler deg utpekt. Disse dømmende blikkene gjør deg mindre selvbestemt, selvtilliten daler og du føler deg mindre verdt. Men du går med rakk rygg, og tar imot all negativiteten med et stort smil.

 

Hver dag, i butikken, på Skattekontoret, på jobben eller på skolen blir du minnet på at du ikke er en av dem, det kan være enten på kroppsspråket når du spør om hjelp eller tilbakemeldingen når du ikke uttaler det norske språket korrekt.

 

Det var en dag, på jobben, en gammel utålmodig mann kommer inn og begynner nærmest mumle om at bensinpumpen ikke funket når han skulle fylle på drivstoff. Du spør om han ikke han gjenta det han sa, ikke fordi du ikke forsto han språkmessig, men at han snakket så utydelig. Han blir fornærmet, og hever stemmen sin. Nærmest skrikende sier han det samme om igjen, men denne gangen er det helt uforståelig. Du svarer høflig at du ikke forstår hva han mener, men da gikk du visst over streken. For denne gangen brøler han ER DU DUM?!? HAR DU IKKE LÆRT NORSK?!?FAEN ER DU DUM - gjentar han flere ganger. Du kan kjenne tårene presse på, du kjenner ensomheten som har gjemt seg i alle disse årene og ikke føler du deg respektert som et individ.

På skolen, hvis en oppgave er for vanskelig til å løse, og du behøver hjelp fra læreren, blir du behandlet og snakket til som et barn. Jaaaaaaa skal vi seee nååå, Dette skal jeg hjeeelpe deg meedd, Jaaadaaa,,Jaaaa . Du mister mennesket i deg, og når du uttaler et ord feil, kan du føle hvor mye det gjør dem glade. HAH kan ikke språket engang.!

 

. Det er ikke lett å være utlending i Norge, det er bare lettere å late som.

Loven er for alle

Det står veldig stille for øyeblikket, ikke er jeg gravid og heller vet jeg ikke om mannen min kommer til å være sammen med meg, enn så lenge. Vi fikk høre noe triste nyheter ang. familiegjenforeringen i dag, og jeg ble veldig frustrert over resultatet. Og den saken som pågår nå, om Maria Amelie, gjør meg enda mer frustrert. En person som har oppholdt seg i landet uten noe indentifikasjonspapirer i 8 år, ikke blir kastet ut av landet. Hva skjer?

 

For det første er hun ikke fra Russland, og for det andre bare fordi noe gruppe mennesker støtter henne skal hun behandles annerledes? Skulle ikke loven gjlede for alle, uansett. Pfff, sier jeg bare til det Norske stat. Pfffffffff.!Det er helt uvirkelig hvordan denne saken har endret seg til, hun fortjener å bli utkastet av landet. Akkuratt som mange av utlendere som har vært i hennes situasjon, og blitt kastet ut. Hvor var pressen og demonstrantene da????

 

Loven er for alle!!!

 

 

ehhhhh

Har ikke annet å si, enn at jeg vil bli GRAVID!! =) NÅ!!!

KOSTHOLD

Nå som målet er å bli gravid - har jeg også et annet mål ved siden av. Nemlig ned i vekt.Foreløpig er jeg nede i     85 kg.

Det er som kjent at ved graviditet har man større matlyst og dermed gir det ekstra kiloer. Det beste metoden å slanke seg er en velbalansert næringsholdig mat som opprettholder kroppens behov. Målet er også at metoden skal være langvarig og en livsstil. Derfor har jeg bestemt meg for å begynne på lavkarbo.

 

For nærmere info om lavkarbo. Klikk her.

 
Jeg har laget meg en matdagbok, hvor jeg starter altså i morgen. Med dette håper jeg å gå ned i vekt og ha en kropp som kan tåle all ekstra graviditetskiloene. Ved siden av lavkarbo, blir også trening en prioritet. Allerede i dag trener jeg regelmessig og har hensikt å fortsette.

 

Ønsker all lykke til meg selv. Og litt av Tvi-tvi.

Kommer tilbake med Dag 1 imorgen.

Jeg vil ha et barn.

Altså, vi prøver å bli gravide.

Foreløpig vet jeg ikke om det er framgang, men jeg håper så inderlig. Hvis alt har gått etter planen, er jeg gravid med En uke på vei. En helt ubeskrivelig følelse. Å føde et barn, som kommer til å være ditt eneste skjønnbare skapning som du vil elske over alt på jordet.

 
Jeg har jo hatt noen symptoner:

- Hyppig toalettbesøk

-Tørre hender

- Veldig tørst

- Matlyst

-Humorsvingninger

 

Jeg er litt redd at disse symptonene kan være der fordi JEG VIL bli gravid og kanskje kroppen har reagert på det. Håper hvertfall på et positivt resultat, jeg skal ha mensen etter 21. i denne måneden. For krysse fingre og tær, og håpe på det beste!

 

EDIT PER 10.JANUAR.2011

Nå er det faktisk 6 dager siden eggløsningen, og har hatt vondt i underlivet og stikking i meste av dagen. Tok en test, og den visste som forventet Ikke Gravid. Jeg visste jo dette påforhånd at testen ikke kom til å bli positiv men greide ikke å la være. Oh Gud, jeg har blitt helt crazy siden eggløsningen, hvert minste lyd utløser et utbrudd. Jeg er sint, eller glad, og drikker som ei elefant.

Jeg vil ikke engang tenke på å bli gravid, det skal skje naturlig. Jeg har å hatt metallsmak i munnen og et sug etter sylteagurk, håper så inderlig, hjertelig, forbannaaaaaa mye at dette skyldes graviditetssymptoner. Fortsetter å krysse fingre og tær til 21. i denne måneden.

 

Tjoooheeiiii!!

secrets are now

Jeg har tenkt å ha TemaDager, hvor enkelte ganger bloggen vil ha et tema som et utgangspunkt. Gjerne kom med innspill og temaer som dere kunne tenkt å høre om. Bruk også kommentarfeltet til det fulleste.

 Alle har en hemmelig som ingen vil at noen skal vite om, man gjør alt for å skjule dem. Personlig har jeg mange hemmeligheter, noen gode og noen onde. Noen ganger føler jeg for å dele dem med noen, for det er en byrde å bære på dem alle.

 Har dere også hørt om ei bok som ble utgitt full av hemmeligheter fra forskjellige jenter og gutter? Første gangen jeg leste den, fikk jeg tanken " Det vil jeg gjøre en dag". Den dagen tror jeg er kommet.

 Dette er noen av hemmeligheten jeg kan dele med dere, resten er for trist. Håper likevel det ga motivasjonen til at noen av dere kan greie å dele noe av deres verste hemmeligheter. Gjerne vær anonym, hvis det er lettere.

Du vet,det er lettere å fortelle og utdype seg selv, enn å måtte holde ting for seg selv.

heisann her var jeg

Snikende kom depresjonen tilbake, en liten ting eller visk er nok til at den tar meg.

 

Min far var en mann full av kjærelighet, men dessverre ikke til mennesker rundt han. Men til en flaske som inneholdt en gift som forandret hans personlighet til det groveste. Det er sikkert veldig mange der ute som har blitt slått, mishandlet av sine nærmeste, vel jeg er en dem.  Innerst inne vet jeg at faren min elsker meg mer enn flasken eller mer enn noe annet men allikevel har flasken en makt over han som ingen av oss noen gang kommer til å ha.

 
Etter mange tårer, nedturer og oppturer er han like besatt av hver minste dråpe som kommer ut, hver helg er det samme shitte på'n igjen. Han drikker og drikker til ingen ende, og hver gang må mamma bære han ut av sofa'en og inn på soverommet. Og hver gang jeg er på besøk hos foreldrene, kan jeg se og kjenne sorgen og byrden mamma har bærende over seg. Trist, og tårefullt.

 

JævElig, er kanskje det ordet som kan beskrive følelsene. Og jeg som hadde andre planer ikveld. Shit.......

huuuuurrraaaaaaa

På apoteket var det ei sak som jeg kjøpte som nettopp ga meg gledelige nyheter!! =)) Nemlig ei test for å se når du er mest fruktbar, og det viser seg at jeg er mest fruktbar i de nærmeste 48 timene!!

 

Ønsk meg lykke til! =))))

fasiontjohei her kommer jeg

Det tok litt tid før jeg orket å poste et innlegg, motivasjonen har dalt betrakelig. Hvorfor? Tja, hvem vet. I morgen starter jeg på skolen, gleder meg som et egg. Det blir morro å begynne med leksene igjen og ha noe å fokusere på.

Ellers går det relativt bra med slankingen, har slanket bort 2 kg på 10 dager. Litt stolt og litt skuffet, men den som venter, venter på noe godt. Leste i dag i avisen at Voe slutter å blogge, først tenkte at jeg dette var et trisk fra avisen sin side, men etter nærmere undersøkelse fant jeg ut at det var sant. Trist, men det måtte jo komme til slutt.

Livet går videre, hun har jo hatt et år. Det beste er jo å slutte på toppen. Ellers kan jeg fortelle at vi hadde et godt nyttårsfeiring, men god mat og masse fyrverkeri. Til helgen reiser vi til Sverige for en harrytur, - supert!

 

Også, kan det hende at denne bloggen blir en mammablogg. Beklager !! :) Men vi ønsker oss sterkt barn, det har vi gjort leeeenge nå. Bare sykdommen min som har stått i veien, men nå kan vi ikke vente mer. Tjoohheei!

RSS 2.0
hits