Reflektering: Vold

Gjennom medie ser vi at mange kvinner og barn opplever vold i livet sitt, noen fra sine aller nærmeste mens andre fra klassekameratene. Det er spesielt vold fra ektemennene jeg vil skrive litt om. For slik vold fra en som du skulle dele livet med, kan gjøre dette mot deg. Er for avskyelige.

 
Den personen skal elske deg, ta vare på deg og være din bestevenn. Jeg har tenkt litt fram og tilbake, hva som kan få enkelte til å oppføre seg på den måten. At hver minste ting utløser en agresjon og voldelige handlinger mot en medmenneske.
Når vi gifter oss, velger vi den som vi elsker mer enn alt og forventer at det skal være gjensidig. Vel, hva er kjærlighet? Det er mye vi mennesker kan elske, vi kan elske kjæledyret vårt, vårt favorittprogram, skjønnhet og også mennesker. Jeg tror for at et lykkelig ekteskap skal fungere må man være sikker på at personen som du sier Ja til, elsker DEG for den du ER. Og ikke tanken på det, og ikke skjønnheten din fra utsiden men fra innsiden. For hvis personen elsker deg for utseenden din og ikke kjenner til innsiden kan det få til personen utføre visse handlinger som vil såre deg dypt.

Det vil være vold, eller rett og slett utroskap. For hva bryr seg vel han/hun om, om det vil såre deg?

 

Hva mener du om vold?

KB | 11.feb.2011 @ 11:27

<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
hits