Første historie innsendt

Livets vonde gang
Jeg holdt rundt kniven med den ene hånden, den andre hånden rundt knivbladet. Jeg nepte hånden hardt i sammen, jeg begynte å blø. Blodet dryppet ned på gulvet, jeg ble fort svimmel, og litt kvalmen også. Jeg klarer ikke synet av blod, det gjør meg uvel. Men alikevell så føles det så godt, farligt godt. Jeg la meg ned på gulvet, tankene føk rundt og rundt inne i hodet mitt. Vonde tanker og vonde ord. Og fullt av vonde minner.??Se hvor stygg hun er!?? ??hvordan kan folk leve med ei som henne, fårstår ikke hvordan hun klarer å få noen venner i det hele tatt jeg!?? ??Se på de merkene i hendene hennes, arr, tipper foreldrene slår hene osv... pga de r så flaue over henne!!!?? ??Missfoster?? ??Problem-unge?? ??Bitch?? ??Hore?? ??Feita?? osv...
Unnskyld da får at jeg er stygg, unnskyld da får at jeg ikke er så jævla tynn, unnskyld da får at jeg har problemer, UNNSKYLD, kan dere høre det UNNSKYLD!!!!!!!

Jeg kastet kniven "JEG HATER DEG" nærmest skrek jeg. Jeg tenkte på det de i klassen har sakt til meg, jeg er ikke feit, JEG ER IKKE FEIL!! Jeg går i 10 klasse og veier 55 kilo JEG ER IKKE FEIT!!! Tårene rant, knuste glassbiter traff gulvet. Hva har jeg gjort. Jeg har ødelagt det eneste bildet jeg har av henne, det vakkre, fine, vidunderlige bildet. Nå er kniven stukket inn i bildet, å det er ødelagt. Hva har jeg gjort?

Jeg satte meg opp i sengen, tok opp PC'en. Trykket på msn, skrev inn victoria-jacobsen@hotmail.com og ******** og så logg inn. jeg skrev "elsker deg gutten min(L) men jeg klarer ikke mere nå, håper du fårstår det!" i statusen. Han skrev til meg, "jeg elsker deg og jenta mi<3, vi skal nokk klare oss, du å eg."
Jeg snakke en liten stund med besteveninna mi,  men sånn helt plutseligt så blei hun sint på meg, jeg vet ikke helt hvorfor. Hun ville ikke være venn med meg, hun bedde meg dra te helvette, hu er eller har aldri vore glade i meg sa hun, Allt hun sa, det såret meg sånt!!Jeg bare gråt og gråt, men jeg fortsatte og snakke med gutten i mitt liv<3 å så jeg savner han nå. Klokken var 23:16. Så kom ste mor mi inn på rommet, hun kjefta på meg, jeg hadde hvist gjort noe gale nå igjen, det overasket meg ikke, jeg klarer alltid å gjøre noe gale, jeg hater det. Men da hun så blodet på hånden min, da stivna blikket hennes, hun fekk øve på kniven som sto past i veggen midt i bildet, med ramma hengenes på. Hun tok pc en og sa så masse som jeg ikke klarte å få med meg, Alt gjorde så forferdeligt vondt. Hun tok tak i meg, jeg skrek og bedde hun dra seg til helvette. Jeg fekk helt sjokk,  hadde jeg virkeligt sakt det, til henne? Det har jeg da aldri tørt før, ja jeg har prøvd, men aldri klart det!

Jeg reiv meg vekk fra detfaste grepet hennes, tok tak i mobilen min, og veska, så sa jeg, ??jeg HATER deg??. Så løp jeg, bort til trappa, ned trappa, ut på ganger. Dro til meg jakkaog stappa føttene oppi et par sko som sto på gulvet. Så løp jeg ut døra å smalt døra etter meg, Så bare løp jeg, og løp, og løp...

Telefonen min ringte, det dirret i lomma, jeg såg at klokken var 23:48, det stod <3 på skjermen under et bildet, bildet av den søsteste gutten i heile verden.  Jeg tok den, men jeg sa ingen ting. ??Victoria, er du der??? sa han, men jeg svarte fortsatt ikke. ??Hvor er du??? fortsatte han. ??Victoria, svar meg!!?? jeg kunne høre på stemmen hans at han var redd. ??Ja?? svarte jeg etter en liten stund, litt lavere enn jeg hadde ventet. Er du ute??? fortsatte han, men jeg svarte ikke. ??Svar meg da!?? jeg kunn høre at han begynnte å miste tålmodihgeten. ??Ja? svarte jeg fort. Jeg var så kald, det var et under at jeg i det hele tatt klarte å få frem et ord.

??Du, jeg elsker deg. Husk det, og aldri glem meg!?? sa jeg til han etter en liten stund. ??Jeg elsker deg også, og selfølgeligt kommer jeg aldri til og glømme deg?? svarte han. Så gjekk mobilen min tom for strøm.
Jeg var der nå, ikke det at jeg hadde planlagt hvor jeg skulle til da menne nå tror jeg at jeg er fremme til der jeg skal være. Jeg tok hånden mjertet mitt begynte å banke fortere og litt høyere. Jeg hørte at en bil kjørte forbi, med full bass å høg musikk. Jeg løftet opp den ja jeg vet ikke helt hva det heter, den greia vi drar opp får at porten skal kunnne åpne seg. så gjkk jeg sakte inn mens jeg lukket porten sakte igjen bak meg. Tankene føk så fort rundt og rundt inne i hodet mitt, at jeg ikke klarte og få med meg noen ting av det.

Jeg gjekk bortover veien, øynene mine stirret bare rett fram, føttene bare fortsatte og gå, en fot fram, sa den neste osv... Jeg hadde så frykteligt vondt i dem, og jeg var så sliten. Men jeg klarte bare ikke å stoppe, det var som om noen bare dyttet meg videre. Jeg følte meg så varm, så veldig, veldig varm. Men hvordan kunne jeg være varm, når det var 12 minus grader her ute, og masse snø. Og jeg var så våt på beina, det føltest som om føttene mine går i kokende vann, det er som om jeg holder på og smelte. Men alikevel så fortsatte jeg å gå. Helt til jeg var kommet helt opp, da satt jeg meg ned, såg bort på det vakre bildet på den vakre steinen. Det hang et smykke rundt de 2 små fuglene som satte der, det var et smykke som jeg hadde hengt der for et par måneder siden, det var et smykke med en liten hest på.

Jeg la meg ned, jeg følte en slags varme, en trygghet, jeg var så varm, jeg følte at jeg var i det hvite huset, som føltes så stort ut, jeg satt på gulvet,, det var godt og varmt der, jeg satte der ved siden av søsteren min. Og mamma, min vakre mamme satt i sofaen, vi såg på TV. Alt var så trygt og koseligt, det var varmt og godt der. Men etter at mamma døde, så har alt vore så kaldt, men nå, nå kal jeg tilbake til mamma!!!!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
hits