KOSTHOLD

Nå som målet er å bli gravid - har jeg også et annet mål ved siden av. Nemlig ned i vekt.Foreløpig er jeg nede i     85 kg.

Det er som kjent at ved graviditet har man større matlyst og dermed gir det ekstra kiloer. Det beste metoden å slanke seg er en velbalansert næringsholdig mat som opprettholder kroppens behov. Målet er også at metoden skal være langvarig og en livsstil. Derfor har jeg bestemt meg for å begynne på lavkarbo.

 

For nærmere info om lavkarbo. Klikk her.

 
Jeg har laget meg en matdagbok, hvor jeg starter altså i morgen. Med dette håper jeg å gå ned i vekt og ha en kropp som kan tåle all ekstra graviditetskiloene. Ved siden av lavkarbo, blir også trening en prioritet. Allerede i dag trener jeg regelmessig og har hensikt å fortsette.

 

Ønsker all lykke til meg selv. Og litt av Tvi-tvi.

Kommer tilbake med Dag 1 imorgen.

anguavonuber | 11.jan.2011 @ 20:02

Er det ikke bra å ha noe å gå på, så man ikke får så mye strekk merker? Eller kanskje man får det uansett;o Jeg vet ikke ;p hehe

tina | 12.jan.2011 @ 04:32

fin blogg:D

kolla gärna in min med hihi

anonimdagbok | 12.jan.2011 @ 10:58

anguavonuber: Jeg har hatt mye strekkmerker etter at jeg la på meg 20 kg, mens nå har de forsvunnet. Moren min og legen til og med sier at jeg har mindre sjanser for å få dem igjen, så jeg får håpe på det=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
hits