Jeg vil ha et barn.

Altså, vi prøver å bli gravide.

Foreløpig vet jeg ikke om det er framgang, men jeg håper så inderlig. Hvis alt har gått etter planen, er jeg gravid med En uke på vei. En helt ubeskrivelig følelse. Å føde et barn, som kommer til å være ditt eneste skjønnbare skapning som du vil elske over alt på jordet.

 
Jeg har jo hatt noen symptoner:

- Hyppig toalettbesøk

-Tørre hender

- Veldig tørst

- Matlyst

-Humorsvingninger

 

Jeg er litt redd at disse symptonene kan være der fordi JEG VIL bli gravid og kanskje kroppen har reagert på det. Håper hvertfall på et positivt resultat, jeg skal ha mensen etter 21. i denne måneden. For krysse fingre og tær, og håpe på det beste!

 

EDIT PER 10.JANUAR.2011

Nå er det faktisk 6 dager siden eggløsningen, og har hatt vondt i underlivet og stikking i meste av dagen. Tok en test, og den visste som forventet Ikke Gravid. Jeg visste jo dette påforhånd at testen ikke kom til å bli positiv men greide ikke å la være. Oh Gud, jeg har blitt helt crazy siden eggløsningen, hvert minste lyd utløser et utbrudd. Jeg er sint, eller glad, og drikker som ei elefant.

Jeg vil ikke engang tenke på å bli gravid, det skal skje naturlig. Jeg har å hatt metallsmak i munnen og et sug etter sylteagurk, håper så inderlig, hjertelig, forbannaaaaaa mye at dette skyldes graviditetssymptoner. Fortsetter å krysse fingre og tær til 21. i denne måneden.

 

Tjoooheeiiii!!

Daniel Niazi | 10.jan.2011 @ 09:54

Er det ikke sånn at når du er gravid, så må du ete mye?

Malin | 10.jan.2011 @ 11:14

Hehe, lykke til :-)

Dicte | 10.jan.2011 @ 12:38

Lykke til! :)

Da jeg ble på tjukka prøvde i vi i nesten et år. Tips og triks er som standard, og alltid like vanskelig... Prøv å ikke tenke så mye på det og overtolke alt. Det skjer når det skjer, og det kommer ikke noe godt ut av å bli utålmodig og frustrert om testene er negative. Vanskelig å la være og, når man kjenner ting som kan være symptomer og man vil så fryktelig.

Camilla - legg meg til som venn<3 | 10.jan.2011 @ 14:52

Lykke til <3

christinegullerud | 10.jan.2011 @ 22:41

det kan nok hende at det er litt tidlig enda. men det er absolutt lov til å håpe. jeg har vært gravid men merket ikke noen symptomer før rundt 4 - 5 uker på vei. brystene ble større. er som regel det første en merker. så kommer sulten, og trøttheten.

skjlnner deg veldig godt. faktisk vil jeg også bli gravid, selv om jeg føler det er litt tidlig. prøver ikke, men skjer det så skjer det. lykke til:) håper det stemmer!

rosemonth | 11.jan.2011 @ 01:01

Håper du har en liten spire i magen=) Lykke til med prøvingen.

Hanna Pernille <3 | 11.jan.2011 @ 01:01

Det er nok for tidlig med symptomer enda, når du er bare i (fårhåpentligvi) i førte uke. Men masse lykke til :)

Hieh | 11.jan.2011 @ 01:02

Lykke til :) Prøv å ikke tenk på at du vil ha barn ( gi opp ) Bruker å funke for de som prøver å ikke får det til me det først ;)

Men får håpe du er det nå da :)

Det er en ubeskrivelig følelse å få ett barn :)

Charlene | 11.jan.2011 @ 01:06

jeg krysser fingre og tær for deg ;)

jane nathalie | 11.jan.2011 @ 01:09

Får håpe du er gravid da. jeg bestemte meg også for å bli gravid, så slutta på pilla.. tok mange tester, alle negative. så var den positiv, viste 3+ så var nesten 4 uker på vei før den viste positivt! fra jeg slutta på pilla tok det bare snaue 10 dager også var jeg gravid, men det tok lengre tid før jeg hadde nok av det stoffet i urinen som gir utslag på at du er gravid. men tenker du for mye på at du vil bli gravid blir du ofte ikke det.. har du hørt om folk som virkelig vil bli gravide, de prøver masse men får det ikke til.. til slutt gir de opp, og da har de blitt gravide, etter flere års prøving :) så prøv og ikke tenk så mye på det, så skal du skje at ting skjer ;)

Jeanette | 11.jan.2011 @ 01:10

Lykke til :) håper du er gravid :)

Caroline | 11.jan.2011 @ 01:14

ikke fortvil:) kan ta opptil 14 dager før noe vises på en graviditetstest. Humørsvingninger kommer som oftest senere i svangerskapet, men om du har ømme bryst er det et greit tegn på graviditet.

Lykke til, ingenting kan måles med det å bli mor:))

anonimdagbok | 11.jan.2011 @ 18:03

Caroline: Du har helt rett, ingenting kan måles med å bli mor!:)

Men i dag sjekket jeg livmortappen og den var hard og lukket. Kanskje et tegn på graviditet? Finner ikke et konkret svar på dette. Kanskje du vet?=)

Camilla Marita | 20.jan.2011 @ 14:25

Masse lykke til :) Håper du blir gravid fort sånn som du ønsker!

Selv sitter jeg her med følelsen av at jeg kanskje er gravid :S Ikke vet jeg, men jeg har hatt mensensmerter i snart en uke uten å få mensen! Nå er jeg 3 dager på overtid i forhold til syklusen (som vanligvis pleier å være presis). Har ønsket å bli gravid lenge, men nå som jeg kanskje er det,så kjenner jeg at panikken innhenter meg litt ;) Men samtidig så blir jeg nok ganske så lykkelig hvis jeg faktisk er det. Så jeg tror jeg vet litt hvordan du har det! :)

Lykke til iallefall!:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
hits